CabaretConcertEr op uitExpositiesLokaal nieuwsNieuws

Het programma van de Cultuurschuur

WIERINGERWERF –  De expositie van september is geopend. Schilderijen van Vera en Annie van Heerwaarden. Twee schoonzussen die elkaar gevonden hebben in de schilderkunst. Wie goed kijkt ziet de verschillen, maar zeker ook de overeenkomsten tussen het werk van deze dames.

Het theaterseizoen start op 7 september om 20.00 uur met niets minder dan een optreden van de vermaarde groep The Amazing Stroopwafels met het programma ‘Hiero’. De Amazing Stroopwafels zijn bekend van enkele hits waaronder Ome Kobus heeft zijn linkerbeen verloren, We gaan naar Frankrijk en De Oude Maasweg die jaarlijks terug te vinden is in de top 2000 van Radio 2. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Via reserveringen@decultuurschuur.nl kunnen de kaarten gereserveerd worden.

Op zondag 8 september om 15.00 uur is er een terugkeer van cabaretgroep
Septimbre met hun voorstelling “Laat je niet kisten”, over hoe je in het leven staat als je niet zo piep meer bent. Een groep van vijf 70-plussers relativeert de ongemakken van het ouder worden op hilarische wijze. Ook hier voor kan men mailen naar
reserveringen@decultuurschuur.nl.

Op zaterdag 14 september heeft de Culturele Raad een optreden van Hans Laduc en Anouk Geertsma geregeld. Twee generaties komen samen in muziek; de oudste op gitaar begeleidt de fijne stem van Anouk, die mooie Nederlandstalige liedjes ten gehore brengt.

Laat meer zien
Back to top button