Lokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

Het programma van de Cultuurschuur

WIERINGERWERF – Er is weer van alles te beleven in de Cultuurschuur de komende periode. Hieronder een overzicht van de activiteiten.

Expositie
Op 3 maart wordt er weer een nieuwe tentoonstelling geopend. De landschappen en zeegezichten blijven als onuitputtelijke inspiratie, maar dit keer uitgevoerd in wol door de Viltgroep Vilten op Wieringen. Een lust voor het oog, zo verfijnd en bijzonder natuurlijk van kleur. De zeven exposanten openen de expositie feestelijk op 3 maart om 15.00 uur.

Film
Zaterdag 2 maart Film Toen met de klassieker 1900 Novecento, een prachtig filmepos met maar liefst twee pauzes en een afsluiting met een gezanlijke maaltijd, want dan is het zeker etenstijd. Aanvang 14.00 uur. Reserveren kan via filmhuis@decultuurschuur.

Vrijdag 8 maart The Big Lebowski, een film uit 1998 onder regie van Joel en Ethan Coen. Jeff Lebowski, alias “The Dude”, is een oude hippie met weinig verlangens: rondlummelen en regelmatig bowlen met zij vriend Walter. Zijn gezapige leventje wordt verstoord wanneer een stel gangsters zijn huis binnenvallen, hem in elkaar slaan en zijn vloerkleed “bezoedelen”. Aanvang 20.00 uur

Sleuteloverdracht
Vrijdag 1 maart om 13.00 uur draagt de gemeente de sleutel over aan de Meerkoetelaars; de officiele start van het Carnaval in de voormalige raadszaal.

Vrouwendag (dit jaar ook voor mannen)
Vrijdag 8 maart weer intenationale vrouwendag in de Cultuurschuur. Dit keer in het thema duurzaamheid. Gezellig, informatief en vernieuwend. Volop activiteiten in de hal en de bovenverdieping. Aanvang 17.00 uur

 

Laat meer zien
Back to top button