Lokaal nieuwsNieuws

Het Arker Boetje in Middenmeer al een begrip of niet?

Foto: Erwin Slootweg

MIDDENMEER – In de Brugstraat in Middenmeer zit al enkele jaren het Arkerboetje. Maar weet iedereen waarvoor het Arker Boetje staat? Uit de mail die wij ontvingen van de Stichting Diaconie de Ark blijkt dat men het idee heeft dat veel mensen uit de doelgroep nog niet op de hoogte zijn van het bestaan of de doelstelling van het Arker Boetje. Vandaar de vraag aan de redactie om middels dit bericht de mensen wat nader te informeren. Daar werkt De Meerpeen natuurlijk graag aan mee!

Even voorstellen
St. Diaconie de Ark is een organisatie die zich inzet voor mensen die minimaal te besteden hebben en op welke manier dan ook ondersteuning kunnen gebruiken in hun situatie. Als u zonder werk zit, gebruik maakt van bv de Voedselbank, in de Schuldhulpsanering of bijstand zit, budgetbeheer of een uitkering heeft, asielzoeker bent of uitsluitend AOW heeft ( geen pensioen) dan bent u van harte welkom in ons Arker Boetje en om van onze activiteiten gebruik te maken.
Wij hebben een kledingwinkel, het Arker Boetje, waar we nette 2e hands kleding verkopen ( baby, kinderen, dames en heren) voor onze doelgroep voor €  1,00 . Daarnaast hebben wij veel aanverwante artikelen zoals schoenen, laarzen, tassen, sieraden, beddengoed, babyspullen, gordijnen en vitrages. Ook hebben wij ondertussen een “kringloopafdeling” in ons pand.
Tijdens de openingstijden hebben wij inloopspreekuren van de gemeente Hollands Kroon/ Incluzio en Salam4u ( organisatie voor Arabische christenen in Nederland )
Ook organiseren wij met regelmaat activiteiten zoals speelgoedbeurzen, kledingbeurzen in Schagen, verwendagen voor vrouwen, dagjes uit voor gezinnen etc.

Tijdens de zomervakantie hebben we (uit) verkoop voor iedereen in het Arker Boetje , Brugstraat 35 te Middenmeer. Tijdens de zomervakantie zijn we open op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Voor de mensen die bekend zijn in ons bestand (minima) alle kleding voor € 0,50 per stuk en voor ieder ander voor € 1,00 per stuk tijdens deze periode. De opbrengst komt geheel ten goede aan onze doelgroep !  Alle ( lente / zomer ) kleding moet de winkel uit om plaats te maken voor de najaars/winter kleding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor boeken, CD’s, DVD’s , gratis mee te nemen voor een ieder.  Loop vrijblijvend eens binnen om te kijken. Ook als u niets nodig heeft , maar graag eens bij ons langs wilt komen, om wat voor reden dan ook … Welkom! De koffie en thee staan klaar voor een ieder.

Tijdens de openingstijden is het ook mogelijk om kleding of aanverwante artikelen in te leveren !

Algemene openingstijden Arker Boetje , Brugstraat 35, te Middenmeer.
Maandag 09.00 uur tot 12.00 uur
Woensdag 13.30 uur tot 16.00 uur
Vrijdag 09.00 uur tot 12.00 uur        19.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 10.0 uur tot 12.00 uur.

Let op tijdens de zomervakantie beperkt open :  woensdagmiddag en zaterdagmorgen !!! (Tijdens de openingstijden kunt u ook kleding of aanverwante artikelen inleveren.)
Kontaktgegevens:
www.veg-deark.nl/diaconie
diaconie@veg-deark.nl
Mobiel 06-39230364

Stichting Diaconie de Ark / Arker Boetje
Brugstraat 35
1775BD Middenmeer.

Kledingbeurzen Schagen
Adres : Kapel Hoep 6. Ook in Schagen hebben we met regelmaat kledingbeurzen ! Alle kleding ook voor € 1,00 De koffie en thee staat ook hier klaar! Info : Jan en Liesbeth Dros info@VEGSchagen.nl

Tags
Laat meer zien
Back to top button
Close
Close