HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Harde werken, maar geen beloning bij DWOW handbal

WIERINGERWERF – DWOW D1 mocht zaterdag de topper tegen VZV D1 spelen. Vooraf een wat beladen en voor de meiden spannende wedstrijd. Want er speelden een drietal oud teamgenoten bij de tegenstander. Vooraf werd besproken dat er vooral genoten moest worden. En dat het sterke spel van de laatste weken voort gezet moest worden. Helaas werd er met 9-7 verloren na een 3-4 ruststand. Maar DWOW heeft heerlijk gespeeld, veel snelheid in de opbouw, en daardoor werden er veel kansen gecreëerd. Daarbij uitstekend verdedigend werk geleverd, zeker tegen de grotere meiden bij de tegenstander. “En als, ja als we iets gelukkiger waren met de schoten op doel hadden we hier gewoon kunnen winnen. De beleving en het doorzettingsvermogen van deze groep is op dit moment prachtig om naar te kijken en mee te werken”, aldus een trotse coach.
De E1 dames van DWOW mochten tegen Volendam E4 laten zien wat ze weer in hun mars hadden na de prachtige overwinning van afgelopen week. het werd weer een spannende pot. Er werden weer veel kansen gecreëerd door een mooie aanvallende opbouw. De hele wedstrijd zat vol mooie acties. De wedstrijd eindigde in een niet teleurstellende 9-8 voor Volendam. Want daar zaten een paar sterkte jongens in het team.
De Dames en Heren C speelden een ongelijke strijd tegen Tonegido DC2, dit team staat met veel overmacht bovenaan en heeft ook niets in die klasse te zoeken. Een 30-7 verlies.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button