HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Handballers DWOW zien uit naar kerstvakantie

WIERINGERWERF – De E1 speelde afgelopen weekend op zich wel redelijk. Alleen de worpen op doel waren veel te zacht. Over het algemeen het spel was niet slecht, alleen op de momenten dat het moet was het er net niet helemaal. Eerste helft kon keepster Julia nog heel veel knappe ballen tegenhouden. Helaas viel het de tweede helft een beetje tegen, veel meiden die niet helemaal fit waren na ziek en zeer afgelopen week. Uiteindelijk was het 11-1 voor Geel Zwart E2.

De D1 had 12-9 verloren van DSO D1. Een erg rommelige 1ste helft van de kant van DWOW. Te weinig scherpte bij een aantal dames, wat resulteerde in een 5-1 ruststand. Tweede helft kwamen de meiden iets beter op stoom door wat meer bravoure van opbouwers. Tweede helft dus 7-8 gewonnen. Het blijft erg wisselvallig en dat is lastig voor de coaches. Hele goede momenten worden afgewisseld met echt hele stomme onnodige foutjes. Het blijft een teamproces, maar hier zit nog wel rek in. Als ze plezier blijven maken en hard werken, gaan de overwinningen weer komen.
De C1 moest  tegen DSO C2. De eerste helft was geweldig. Er zat snelheid in, op de verdediging werd er rugdekking gegeven en samengewerkt. Er was weinig balverlies. Dat resulteerde in een ruststand van 8-7. Helaas kwamen er in de tweede helft wat schoonheidsfoutjes. Wat meer balverlies, slordigheid en de snelheid nam af. Daardoor kreeg DSO de kans om uit te lopen. De eindstand was dan ook 19-9. Maar ze hebben laten zien dat ze mee kunnen komen met de bovenste teams van de competitie.
De B1 mocht uit tegen Niedorp DB2. Het was een zware pot. Hard gestreden maar helaas gewoon weer een team wat een maatje te groot is voor onze meiden.