HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Handballers DWOW moeten diep gaan

WIERINGERWERF – De E1 dames van DWOW hadden een thuiswedstrijd tegen de sterkste uit de poule, Geel-Zwart E1. Het was als vechten met leeuwen, maar ze bleven hun mannetje staan en hebben weer een hoop geleerd! Het allerbelangrijkste, met een lach op het gezicht weer van het veld af ondanks een nederlaag van 2-25. De coach was trots op de kanjers!

De D1 moest spelen tegen Con Zelo D1. Het zit de D1 de laatste paar weken niet mee met afmaken van de kansen. En dat probleem deed ze weer de das om. De dames spelen leuk. Bij vlagen super mooie acties, maar paal, lat en keeper staan of liggen in de weg. Op training en tijdens de warming up vliegen de ballen er allemaal wel in. De meiden geven nooit op en we creëren genoeg kansen, het tij zal een keer keren. Helaas verloren ze met 5-10.
Na een tamme eerste helft waar de C’s van DWOW en Niedorp gelijk opgingen, zette ze de tweede helft hun beste beentje voor. Er was felheid en er werden breaks gelopen. De penalty’s die DWOW tegen kreeg in verband met fel verdedigen werden ‘gewoon’ gestopt door Björn. Dit alles resulteerde in een verdiende overwinning, de eindstand was 14-5.