Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Groots jubileumfeest voetbalvereniging Flevo

MIDDENMEER – Voetbalvereniging Flevo uit Middenmeer bestaat 75 jaar. Eigenlijk al in 2021, maar dat kon toen niet gevierd worden. De oorsprong van Flevo ligt in 1934. Dertig Wieringermeerders speelden in de competitie van de Noord-Hollandse Voetbalbond. Dit was geen lang leven beschoren en in 1941 trokken zij zich terug. In 1951 komt er een nieuw initiatief en sindsdien staat de voetbalvereniging Flevo als een huis. Genoeg reden om uit te pakken met een groots jubileumfeest op zaterdag 17 juni voor alle leden, oud-leden, sponsoren en alle andere belangstellenden die Flevo een warm hart toedragen.

Het feest start al in de ochtend met clinics voor de jeugd en er wordt een ‘Walking Football’ demonstratie gegeven. Voor deze speciale gelegenheid zijn de spelers van FC De Rebellen uitgenodigd. Dit is een gelegenheidsteam wat bestaat uit ex-profvoetballers en speelt tegen een geselecteerd Flevo-team. Het zou zo maar kunnen dat je deze dag dus John de Wolf (gebruik je verstand), Royston Drenthe, Wim Kieft, Andy van der Meijde of Luc Nilis tegen het lijf loopt.

Na deze wedstrijd start rond 16.30 uur de derde helft met live muziek en een foodplein. De derde helft is vrij toegankelijk, voor de wedstrijd zijn vanaf 28 april kaarten verkrijgbaar in de Flevo kantine, bij De Bewuste Drogist in Middenmeer, John Elfring in Slootdorp en DA in Wieringerwerf. De kaarten kosten € 5,00 (kinderen € 2,50).

Deze dag wordt ook de nieuw gebouwde tribune in gebruik genomen. Voor de wedstrijd tegen FC De Rebellen zijn heuse VIP-plaatsen te verkrijgen voor de nieuwe tribune. Kijk voor meer informatie op de website: www.fcderebellen.nl Houd vooral ook de Facebook en Instagrampagina in de gaten, hier worden veel leuke acties aangekondigd die te maken hebben met het jubileumfeest!

Laat meer zien
Back to top button