ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Groninger “Stroatklinkers” 23 november naar de Wieringermeer

WIERINGERWERF – Limburg heeft Rowwen Hèze, Gelderland Normaal, maar Groningen heeft de Stroatklinkers. Net als de legendarische Ede Staal zingen ze in hun eigen Groninger dialect. De schitterende teksten combineren de vijf muzikanten met aanstekelijke Bluegrass; Amerikaanse volksmuziek. Afgewisseld wordt er met Ierse folk, bekend werk uit de popmuziek en akoestische instrumentale nummers.

De Stroatklinkers staan op het podium garant voor een flinke dosis vakmanschap, entertainment en speelplezier. Dit zullen ze laten zien en horen op zaterdagavond 23 november in de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Voor de Groningers die zijn neergestreken in deze regio of lijntjes hebben met de provincie of stad Groningen een must om mee te maken, hoewel iederéén er van zal genieten.

Het optreden in de Theaterzaal van de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf begint zaterdagavond 23 november om 20.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 inclusief twee consumpties. Kaarten zijn voor aanvang te verkrijgen aan de zaal. Reserveren hoeft niet, maar mag wel via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of
telefonisch bij Roelie Schiere; 0227 58 1781.

Laat meer zien
Back to top button