Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Gouden KNVB speld en naambord voor Henk van Bodegom

KREILEROORD – Afgelopen zaterdag was een stralende dag. Niet alleen vanwege het prachtige weer. In Kreileroord werd er namelijk een voetbaltoernooi georganiseerd ter gelegenheid van het 65 jarig jubileum van voetbalvereniging SV Kreileroord. Bij binnenkomst werd deze verslaggever meteen welkom geheten door de voorzitter Henk van Bodegom. Hij vroeg waar ik voor kwam en heb hem maar verteld dat ik foto’s kwam maken van het toernooi, voor de Meerpeen. Dat was meteen prima en foto’s maken was geen probleem. Een beetje publiciteit is altijd welkom.

Zo hebben we een poosje staan te praten over veel dingen en vooral “zijn” club. Henk vertelde dat zijn vader één van de oprichters was van de voetbalclub, nu alweer 65 jaar geleden. Zelf heeft hij zijn sporen ook wel verdiend bij deze voetbalclub. Hij is al 60 jaar lid, waarvan 23 jaar voorzitter en de nodige andere functies die hij heeft ingevuld. Dit alles was ook de KNVB niet ontgaan en daarom kreeg hij, tot zijn grote verrassing, de gouden KNVB speld uitgereikt met de bijbehorende oorkonde.

Maar dat was nog niet alles, namens de hele voetbalclub en iedereen die Henk een warm hart toedraagt, kreeg Henk uit handen van Bart Scholten een prachtig bord overhandigd met zijn naam erop die in de skybox van de voetbalclub komt te hangen. Tenslotte bedankte Henk iedereen die vandaag tot zo’n stralende dag hadden gemaakt.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button