ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Geliefde Musical- en Filmklassiekers bij de Muziekvrienden

WIERINGERWERF – De Stichting Muziekvrienden Samenstroom pakt zondag 17 september flink uit. In de twee jaar van hun bestaan hebben ze nog niet eerder zoveel mensen tegelijk het podium geboden. Dan komt het Driebankoor uit Venhuizen met bijna 70 zangers en zangeressen het publiek verwennen met de mooiste melodieën. Het belooft een betoverende middag te worden waarin u kunt genieten van klassiekers uit bekende musicals en films. Denk bijvoorbeeld aan de musicals Cats, Les Miserables, The Phantom of the Opera, en uit de films: Titanic, Musicman, Exodus, Lord of the Rings, maar ook het ontroerende lied van Gabriëlla uit As it is in Heaven. En natuurlijk mag de muziek van filmcomponist Ennio Morricone niet ontbreken. Dit is een unieke kans om deze geliefde muziek live te ervaren en te genieten van de zeventig! prachtige stemmen van het Driebankoor. De akoestiek in de Samenstroom is fantastisch dus de muziek komt volledig tot zijn recht.

Het Driebankoor heeft dit concert in het voorjaar al in Venhuizen gegeven. De recensies waren lovend; Het repertoire sprak iedereen aan. Tijdens de instrumentale intermezzo’s zullen Jan Lenselink (vleugel) en Jaap Kramer (orgel/synthesizer) het publiek op spectaculaire wijze vermaken.  Dit zorgt voor een extra dimensie aan het concert en maakt het een onvergetelijke ervaring. Kortom: Mis deze kans niet om te genieten van de prachtige muziek en de geweldige sfeer die het Driebankoor met zich meebrengt. Dit alles onder de inspirerende leiding van dirigent Jan Verhoef. De muziekvrienden hopen u te mogen verwelkomen op 17 september, 14.30 uur in De Samenstroom, Terpstraat 40 in Wieringerwerf.

Kaarten á  €15,00 per stuk (inclusief pauzedrankje) zijn te bestellen via de website van de Muziekvrienden: https://muziekvriendensamenstroom.home.blog of 0641186391. Aan de zaal kan ook nog. Voor vragen: muvrisa@gmail.com

Laat meer zien
Back to top button