Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo wint en nestelt zich steviger in subtop, DWOW pakt knap een punt maar zakt naar laatste plek en CVW dankt B&B

MIDDENMEER – Flevo startte vandaag ranglijst-technisch als licht favoriet tegen LSVV uit Zuid-Scharwoude. Die rol maakten de Middenmeerders de eerste 20 minuten niet waar. Het was LSVV dat het initiatief nam en logischerwijs ook op een 0-1 voorsprong kwam (19e minuut). Mats Vrenegoor deed zomaar weer een keer mee en wist de gelijkmaker te produceren en zo werd er gerust met een 1-1 stand. LSVV kwam scherper uit de kleedkamer en nam weer een voorsprong: 1-2.  In de tweede helft kon broer Freek Vrenegoor natuurlijk niet achterblijven. Een glaszuivere hattrick kwam van zijn schoen. Invaller Huy Vu bepaalde de eindstand op 5-2. Flevo staat nu op een knappe vierde plek, wie weet wat er in de tweede seizoenshelft nog mogelijk is.

Deze slideshow vereist JavaScript.


WIERINGERWERF
– Op een zwaar veld heeft DWOW thuis op Wilskracht een gelijkspel uit het vuur weten te slepen tegen subtopper FC Den Helder. Na een half uur stond er 0-3 op het scorebord. Zou het dan weer zo’n dag worden….. Rick Buisman kon tegenscoren, dit gaf de burger weer wat moed. Een DWOW-schot belandde op de paal en toen viel de 1-4. DWOW gaf echter niet op en kon nog voor de thee tot 3-4 naderen (doelpunten Buisman en Martijn van Oers). DWOW trok alle registers open en kreeg (een beetje) loon naar werken. Het was Tom Bink die in de slotfase de 4-4 kon aantekenen. Doordat nummer laatst SEW echter de volle drie punten pakte tegen Texel gaan de Wieringerwervers als nummer laatst de winterstop in.

Deze slideshow vereist JavaScript.

SLOTERDIJK– CVW ging niet naar Sloterdijk om de bus te parkeren. De Slootdorpers gaven de tegenstander uit Amsterdam, AVV Sloterdijk, een lesje productiviteit. Met maar liefst 0-8 werd er gewonnen waardoor CVW op de 5e positie is aangekomen en nog een tweetal wedstrijden in te halen heeft. Het is duidelijk, CVW zal dit seizoen alles op alles zetten om na 1 jaar weer terug te keren naar de 4e klasse. Doelpunten waren er van Kevin de Bruin (5 x) en Thijs Boersma (3 x)

Laat meer zien
Back to top button