Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo speelt gelijk, DWOW wint met ruime cijfers en CVW struikelt over Opperdoes

MIDDENMEER – In een meer spannend dan goed duel heeft Flevo in extremis een punt overgehouden aan de ontmoeting met het taaie Saenden. De gasten uit Wormerveer begonnen wakkerder aan de wedstrijd wat leidde tot een 0-2 voorsprong. Sydney Schaafstra kon vlak voor rust de 1-2 aantekenen. Toch was het Saenden dat in de 2e helft als eerste scoorde en er 1-3 van maakte. Kelvin Zomerdijk en wederom Schaafstra trokken de stand weer gelijk. Nog was de wedstrijd niet gespeeld. Saenden kwam 10 minuten voor tijd op 3-4. Het slotakkoord was echter voor Flevo in de persoon van Reza Ibrahim, waardoor de eindstand 4-4 werd. 4 punten uit de eerste twee duels, voorwaar geen slechte start in de tweede klasse.

Deze slideshow vereist JavaScript.


WIERINGERWERF
– DWOW heeft vandaag het chagrijn volledig van zich weten af te spelen. Thuis tegen SC Spirit kon er een klinkende overwinning worden genoteerd voor de Wieringerwervers: 6-2. Fris en fruitig werden de vielen de doelpunten in het net van de tegenstander. In de eerste helft stond het 3-0, met doelpunten van Rick Buisman, Sylvan Schipper en Martijn van Oers. Qua gele kaarten stond Spirit op dat moment wél voor, 1-2. Van Oers kreeg de smaak te pakken en scoorde in de tweede helft binnen 5 minuten nog twee keer. Na een rode kaart voor Spirit scoorde Buisman de 6-0. Hierna liet DWOW de teugels wat vieren wat resulteerde in twee tegendoelpunten. Het kon de pret niet drukken.

Deze slideshow vereist JavaScript.

SLOOTDORP – CVW heeft zaterdag thuis dure punten verspeeld tegen “buurman” Opperdoes. In de 90e minuut scoorde Kevin de Bruin voor de thuisploeg. Helaas had Opperdoes in de eerste helft al een 0-2 voorsprong genomen waardoor ze met de volle buit richting het Oude Land konden afreizen.

Laat meer zien
Back to top button