Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo pakt 3 punten tegen directe concurrent, DWOW en CVW verliezen

WIERINGERMEER – Het positieve nieuws kwam dit weekend uit Schagen waar Flevo tegen Schagen United, traditiegetrouw een zware tegenstander, mocht aantreden. Flevo ging met een 1-2 voorsprong rusten (doelpunten van Freek Vrenegoor en Mike Zomerdijk). In de tweede helft kon de fusieclub de gelijkmaker aantekenen. Sydney Schaafstra was het goudhaantje voor de Middenmeerders en maakte de 2-3 en zo bleef het ook. DWOW startte vandaag sterk tegen Spartanen, er volgden vele kansen voor de Wieringerwervers maar tot doelpunten leidde dit niet. Vanaf de twintigste minuut kwamen de Spartanen beter in de wedstrijd en ja hoor, uit een fraaie vrije trap kon een Spartaan de bal in één keer in het doel laten ploffen. In de tweede helft volgde de 2-0. Hier zat wel een buitenspel-luchtje aan maar de scheidsrechter keurde de treffer goed. De tegenstander bleef de bovenliggende partij en bij DWOW was het geloof in een goed resultaat wel vervlogen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

CVW kon het zaterdag niet bolwerken tegen Blauw-Wit en verloor met 4-2 in Westknollendam en vrijdag eindigden de DWOW-zaaldames met 3-2 tegen ZVV Middelburg aan de verkeerde kant van de score.