Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo onderuit in Zwaag, DWOW speelt gelijk tegen VVW en CVW krijgt pak slaag in Oudkarspel

MIDDENMEER – Flevo liet het vandaag afweten in de subtopper tegen Westfriezen in Zwaag. Met maar liefst 4-0 werd aan het kortste eind getrokken. De Middenmeerders duikelen door dit resultaat naar de 9e plek. Hierbij dient te worden aangetekend dat het verschil tussen de nummers 4 en 11 op de ranglijst slechts drie punten bedraagt. Volgende week mag Flevo naar nummer laatst FC Medemblik om bij winst weer een grote sprong voorwaarts te maken.

WIERINGERWERF – DWOW haalde een puntje op in Wervershoof. Tegen VVW kwam ter een bloedeloze 0-0 overeen. De wedstrijd verdiende ook geen winnaar. Het was van beide partijen niet heel goed wat ze op de mat lieten zien. In de laatste minuten was het vooral VVW wat de klok sloeg. Keeper Bryan Vogelzang hield met een aantal fraaie reddingen echter zijn doel schoon.

Deze slideshow vereist JavaScript.

SLOOTDORP – Bij CVW kan het dubbeltje elke week weer een andere kant op rollen. Zaterdag was het tegen Oudkarspel in ieder geval de verkeerde kant op. Met maar liefst 7-2 gingen de Slootdorpers de bietenbrug op. De doelpunten van CVW-zijde werden door Justin Voorsluis en Stan Waardenburg geproduceerd.

Laat meer zien
Back to top button