Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo neemt met succes lastige horde en handhaaft koppositie

HIPPOLYTUSHOEF – In de eerste helft hielden beide titelkandidaten, Succes en Flevo, elkaar in
evenwicht, wat resulteerde in een 0-0 ruststand. Na rust kwam Succes met een man minder te staan
na aanmerkingen over een afgekeurde goal. De wedstrijd ging verder op een niet al te hoog niveau,
grote kansen werden er niet gecreëerd door beide partijen. Uit een corner, linksachter Tim de Koning
was attent in de rebound, kwam Flevo toch op voorsprong: 0-1. Nadat Succes nog een speler zag
vertrekken kwamen de Wieringers met 9 man te staan. In de slotfase was het toch echt Succes dat
het dichtst bij een doelpunt kwam. Een vrije trap van net buiten de 16 werd echter niet verzilverd. De
corner die hieruit volgde werd onschadelijk gemaakt en gelijk schakelde Flevo over op een
vlijmscherpe counter. Het Succes-doel was inmiddels door de meeaanvallende keeper verlaten en de
Middenmeerders konden via Hadib Noor vlak voor tijd de 0-2 aantekenen. Een mooi resultaat voor
Flevo dat volgende week nummer 2 Schagen United in Middenmeer gaat ontvangen.