Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo klopt Dynamo, DWOW speelt gelijk en CVW verliest in Wormer

WIERINGERWERF – DWOW mocht vandaag aantreden tegen Strandvogels in Onderdijk. In een meer spannende dan goede wedstrijd kwamen de Wieringerwervers tot een mager resultaat: 1-1.  In de eerste helft kon Martijn van Oers de 0-1 aantekenen na een sterke actie van Chris Kemmeren. Na de rust konden de kustbewoners in een fase van onoplettendheid bij DWOW de gelijkmaker produceren.  De DWOW-dames wonnen van Alliance ’22 met 3-0 in Wieringerwerf. Broodnodige punten om bij de onderste plekken weg te blijven.

Deze slideshow vereist JavaScript.

MIDDENMEER – Flevo haalde 3 punten op in Ursem tegen Dynamo, uitslag 0-2. Een prima prestatie waardoor de Middenmeerders zich keurig in het linker rijtje voetbalden. Op slechts 2 punten van DWOW, een mooi perspectief met de derby van 5 februari in het vooruitzicht.

SLOOTDORP – CVW blijft zitten in de hoek waar de klappen vallen. Tegen WSV 1930 in Wormer werd de 10e verliespartij geleden; 5-2.  Het wordt nog een hele kluif voor de Slootdorpers om handhaving in deze klasse te bewerkstelligen. De CVW-dames waren vrij dit weekend.

Laat meer zien
Back to top button