Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo JO11 kampioen na moeizame wedstrijd

MIDDENMEER – Nadat vorige week Flevo 1 het goede voorbeeld had gegeven zijn vandaag de Flevo talenten van de JO11 kampioen geworden. Er werd gelijkgespeeld tegen de vakbroeders van Con Zelo F1. Hier een kort verslag: Het begin was voor Flevo, echter een handsbal van Matthijs zorgde voor een penalty. Daar wist Con Zelo wel raad mee: 0-1. Hierna golfde het spel heen en weer. Na een mooie aanval van Flevo (solo Fiete, een één/tweetje met Bas en ja hoor: een goal van Fiete): 1-1 Direct daarna weer een goed schot op de paal van Alex. Flevo moet druk zetten maar is wat slordig in de afwerking. Rust 1-1. In de tweede helft springt Flevo slordig om met de kansen, sterker nog, de verdediging leek wel te slapen: 1-2 voor Con Zelo. Flevo blijft aanvallen maar kan niet afronden. Eindelijk na goed samenspel valt dan de 2-2 (Bent, na een goed hard schot). Flevo drukt niet door, veel hoge ballen, weinig zuivere passes over de grond, veel slordigheden met het eindschot. De zenuwen lijken nog steeds niet in bedwang. Met nog 1 minuut te gaan is er nog een grote kans voor Con Zelo met een hard en goed geplaatst schot op de goal. Mats kan de bal nog net uit de kruising tikken…!

Dan klinkt het verlossende eindsignaal: 2-2. Flevo is kampioen geworden. Dat dit misschien wel in een draak van een wedstrijd gebeurde kan de besten overkomen. Daar heeft later niemand het meer over. Gefeliciteerd!