Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo boekt “regelmatige” overwinning tegen Sint Boys. Klein verlies DWOW

MIDDENMEER – Op een zonovergoten zondagmiddag boekte Flevo een prima overwinning tegen Sint Boys. Afgezien van het eerste kwartier was Flevo heer en meester deze wedstrijd. Met twee doelpunten van Mats Vrenegoor , waarvan één penalty (zie film)  en een echte spitsengoal van Mike Zomerdijk  gingen de teams rusten met 3-0. In de tweede helft liet Flevo zien waarom het bovenaan staat. Zonder een enorme inspanning te hoeven brengen werd het timide Sint Boys met een 6-0 nederlaag naar huis gestuurd. De tweede helft startte de Scheids in een ander, zwart tenue. Zijn roze leek toch iets teveel op de rode reserveshirts van Flevo en een extra speler hadden de Middenmeerders echt niet nodig dit keer. Gescoord werd er door wederom Mats en Mike. De laatste kwam op naam van Sidney Schaafstra, die al een tijdje loerde op zijn doelpunt en de door hemzelf opgezette aanval keurig afrondde.

SPANBROEK – Bij DWOW blijft de ziekenboeg goed bezet. De incomplete selectie (vele blessures) probeert er het beste van te maken maar heeft vandaag weer punten laten liggen. In de zwakke eerste helft stond DWOW met 2-1 achter. In de tweede helft gaven de Wieringerwervers weinig kansen meer weg. Zelf scoren lukte echter ook niet waardoor de ruststand de eindstand bleek.

De DWOW-dames wonnen uit in Wormer keurig met 0-3 van WSV 1930.