Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo boekt regelmatige overwinning op Duinrand S. DWOW de bietenbrug op in Waarland. CVW wint vijfde keer op rij.

SCHOORL – Met een voor Flevo-begrippen kleine uitslag, de Middenmeerders wonnen in Schoorl met 0-4 van nummer 9 Duinrand S, is het aftellen wanneer de vlag in top mag. Na de afgelopen jaren in de 4e klasse toch vooral een rol in de marge te hebben gespeeld is het kampioenschap vandaag weer een flinke stap dichterbij gekomen.

WAARLAND– DWOW liep al na 2 minuten achter de feiten aan. De defensie en keeper waren nog niet echt scherp en tegenstander Con Zelo kon de 1-2 aantekenen. Hierna werd het 2-0 en DWOW kon via Byarn Quinten de aansluitingstreffer maken. Helaas kon DWOW niet doorzetten, mede doordat er een aantal spelers geblesseerd uitvielen. Con Zelo maakte de 3-1 via een hard schot. De scheids had niet door of wilde niet zien dat de grensrechter hier voor buitenspel had gevlagd. Het is duidelijk, DWOW zit n de hoek waar de klappen vallen. De DWOW-dames boekten een keurige overwinning van 3-1 op KFC.

SLOOTDORP  – CVW had zaterdag al een zeer nuttige 2-1 overwinning geboekt thuis tegen DZS. Het lek lijkt boven in Slootdorp waar in de tweede periode wellicht nog wat te halen valt.

‘Con Zelo – DWOW’ – Foto: A-producties
‘Con Zelo – DWOW’ – Foto: A-producties
Laat meer zien
Back to top button