Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Flevo boekt 5e overwinning op rij en drukt neus tegen venster, DWOW verslaat Geelzwart

MIDDENMEER – Flevo startte vandaag thuis tegen KGB. De beginfase was vooral rommelig van beide kanten. Flevo keeper Mike Harms moest zich in de 15e minuut strekken om een goede poging van KGB onschadelijk te maken. Uit een afgeslagen corner kon Mike Zomerdijk hierna fraai raak koppen na een op maat gesneden voorzet van Freek Vrenegoor (zie filmpje) . Dezelfde Vrenegoor zorgde voor de 2-0 ruststand. In de tweede helft duurde het tot de 80e minuut voordat Flevo de genadeklap kon geven. Mauro Wolters was de maker van de 3-0. In de laatste 10 minuten liepen de Middenmeerders nog uit naar een klinkende 6-0 overwinning (2 doelpunten Zomerdijk en 1 x Vrenegoor). Omdat de nummers 1 en 2 Always Forward en VVW ook wonnen blijft Flevo 3e. maar kan de druk er op houden. De volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen de nummer laatst Geelzwart in ’t Zand op 16 april.

Deze slideshow vereist JavaScript.

WIERINGERWERF – DWOW speelde vandaag Geelzwart. Er werd in Wieringerwerf met 1-0 gewonnen. Doelpuntenmaker: Byarn Quinten na goed voorbereidend werk van Joey Noor. (foto’s: A-Producties) DWOW speelt 16 april in Hoorn tegen koploper Always Forward. De Wieringerwervers zijn veilig en hebben nog een kans in de 3e periode op een nacompetitieplek. In Middenmeer zal deze wedstijd ook met belangstelling worden gevolgd, maar dan om andere redenen.

De dames van DWOW-zaal verloren vrijdag in de Zuiderzeehal met 1-6 tegen drs. Vijfje.