Er op uitLezingLokaal nieuwsNieuws

Fit en gezond! Hoe dan…? Laat je informeren op 28 september!

MIDDENMEER – Op 28 september organiseert Rotaryclub Wieringerland een inspirerende leefstijlavond in de Meerhoeve. Is gezondheid een voldongen feit of heb je zelf invloed? Is diabetes nu eenmaal een vonnis omdat het in je familie zit? En betekent het feit dat je ouders en broers allen een hartinfarct hebben gehad, het voor jou ook onontkoombaar is? Of heb je daadwerkelijk invloed op de welvaartsziektes die je ontwikkelt?

Deze vragen en het antwoord hierop, komen uitgebreid aan bod op de leefstijlavond welke georganiseerd wordt door Rotaryclub Wieringerland. Deze serviceclub heeft als doel om positieve impact op het welzijn van de mensen in de omgeving te creëren.

De sprekers van deze avond zijn bewegingswetenschapper Jos de koning en huisarts Wendeline Alderlieste. Deze pionier van de klapschaats en inspirator voor zowel zijn studenten als de topsporters waar hij mee werkt en de bevlogen huisarts bij wie de wetenschap dat gezonde voeding haar patiënten veel langer gezond en vitaal houdt, zullen een inspirerend verhaal brengen.

Bezoekers zullen informatie, inspirerende verhalen en lekkere gezonde hapjes en drankjes voorgeschoteld krijgen waardoor duidelijk wordt hoe belangrijk, maar vooral ook hoe lekker een gezonde leefstijl kan zijn. Na afloop ontvangen alle bezoekers ook nog eens een goed gevulde goody-bag met lokaal geteelde groente en fruit, om thuis nog even na te genieten.

Dus zou je graag weten hoe je je lijf en geest gezond houdt? Of hoe je weer gezond kunt worden? Zou je graag minder medicijnen slikken? Je weer vitaal willen voelen? Na deze avond weet je wat je te doen staat!

Kaarten kosten €10,00 per stuk; inclusief koffie/thee bij binnenkomst, drankje, hapje en een kleine smoothie in de pauze en na afloop de goody-bag. Kijk hier voor meer informatie en het bestellen van kaarten. Locatie de Meerhoeve aan de Cultuurweg in Middenmeer. Aanvang 19.30, zaal open 19.00 uur.

Laat meer zien
Back to top button