Lokaal nieuwsNieuws

Feest op de Haven in Middenmeer

MIDDENMEER – Op zaterdag 1 juli is er na lange tijd weer feest op de haven in Middenmeer. In de Havenstraat komt een grote feesttent, waar de activiteiten zullen plaatsvinden. Het laatste havenfeest dateert uit 2019. Daarna kwam de coronapandemie. Mondkapjes, afstand houden en geen grote samenkomsten. Drie jaar achtereen was er geen feest op de haven. Overmacht. Gelukkig ligt die tijd nu achter ons en is het bestuur van het havenfeest al vroeg dit jaar begonnen met het organiseren van dit polderse evenement.

Programma
Het feestgebeuren start om 16.00 uur in de feesttent. Dan is er voor de allerjongsten een poppenkastvoorstelling door juf Tonny Sijm. Haar onderwijsachtergrond en ervaring staat garant voor een prachtige voorstelling, waar de kinderen van zullen genieten.

Een geheel nieuw onderdeel is de pub quiz. Vanaf 16 jaar en ouder kun je je inschrijven voor 15 euro per team van 4-8 personen. De quiz begint om 19.00 uur en bestaat naast muziekvragen ook uit allerlei algemene vragen. Natuurlijk zijn er leuke prijzen aan verbonden, maar boven alles staat de gezelligheid voorop. Aansluitend volgt vanaf ongeveer 21.00 uur een optreden van de partyband Melrose. Over deze band wordt gezegd: “Met een waanzinnig supervette show verovert de band Melrose heel Nederland en omstreken! Een spoor van feest achterlatend!” Een topband dus tot in de late uurtjes. Iedereen is welkom in de feesttent. Er wordt geen entree geheven.

Het zeskoppige bestuur van Feest op de Haven is nog wel naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden om deze jaarlijkse festiviteiten in de toekomst voort te kunnen zetten.

Laat meer zien
Back to top button