HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Einde seizoen DWOW handbal

WIERINGERWERF – Het einde van het handbal seizoen voor DWOW is daar gekomen. De laatste wedstrijden zijn gespeeld. Nog een week trainen en nog een clinic van NvW-sports o.l.v. Tom Zwarthoed te gaan en we kunnen lekke genieten van de zomervakantie.

DWOW DC1-De Valken DC2
Laatste wedstrijd van dit seizoen voor de C dames en heren. Het hele seizoen was er nog geen winst behaald, maar toch was er elke keer weer de spirit om er wat moois van te maken. Met goede moed zoals altijd start de wedstrijd thuis. De tegenpartij had een goede schutter op het midden die we na een minuut of 10 prima vast konden zetten door 5-1 te gaan spelen. Met de sterke verdediging een goede keeperskunsten van Björn stonden we met de rust 6-6. Hierdoor was iedereen nog meer gemotiveerd waardoor we in de tweede helft nog beter konden spelen en gebruik maken van het mooie samenspel. Iedereen kon elkaar lekker vinden en met een eindstand van 14-10 werd de eerste overwinning dit seizoen de afsluiter. Een waar feestje werd er nog even in de kleedkamer gevierd. Kom maar op met het volgende seizoen.

DWOW D1-Tonegido D1
Ook voor de D1 was het hun laatste wedstrijd van het seizoen. Met 3 E speelsters hebben ze het dit seizoen meer dan uitstekend gedaan. Zijn veel wedstrijden gewonnen of net aan verloren. De laatste buitenwedstrijden waren ze wat hoger ingedeeld en moesten dan ook vaak tegen pittige dames. Vandaag stond de zware pot tegen Tonegido op het programma. Deze hadden een paar dispensatie speelsters, waardoor we het vooral op fysiek vlak moesten afleggen. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 2-15 verloren, maar ook hier bleef de spirit erin en beloofd het veel voor het volgende seizoen.