BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Een beauty-nieuwtje in Middenmeer: The House of BIAB heeft haar deuren geopend!

MIDDENMEER – Vorig jaar verhuisde Jessica voor haar grote liefde van Den Helder naar Middenmeer. Drie dagen in de week werkt zij als praktijkmanager in de zorg en vanaf jongs af aan is zij geïnteresseerd in nagellak.
In Den Helder liet zij om de drie weken haar nagels doen, maar dat werd toch wel steeds een stukje rijden vanuit Middenmeer. Ze volgde een master BIAB opleiding en behaalde haar nagelstyliste certificaat. Zo werd The House of BIAB geboren.

Voor de kenners onder ons is deze nageltrend niet nieuw meer. BIAB is de afkorting van ‘Builder in A Bottle’. Het een verstevigende soft gel die je kunt opbouwen tot een mooie, natuurlijke en egale nagel. BIAB zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel steeds sterker en gezonder wordt, waardoor scheuren of breken van de nagels erg klein is.
Het leuke is dat BIAB geschikt is voor iedereen! Van nagelbijters tot mensen met dunne poreuze nagels, iedereen kan dit laten doen.

Vanuit huis zorgt Jessica voor een professionele en hygiënische treatment aan haar klanten. Je kunt er niet alleen terecht voor BIAB, maar ook het assortiment gellak wordt steeds groter. Wil je jezelf echt verwennen, dan kun je zelfs een Russian Manicure aan je behandeling toevoegen.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de social media of website van The House of BIAB:
www.thehouseofbiab.nl, www.facebook.com/thehouseofbiab of www.instagram.com/the_house_of_biab.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button