HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

E1 van DWOW handbal najaarskampioen

WIERINGERWERF – “Afgelopen zondag waren er voor de jeugd, de laatste buitenwedstrijden. De E1 wist ook hun laatste wedstrijd te winnen van hun laatste buiten wedstrijd van Excelsior ‘53 E2. Een wedstrijd met veel gestolen ballen en breaks waaruit snel een hoog doelsaldo ontstond. Ondanks dat niet alle dames even mooi overgooi werk lieten zien tijdens de opbouw, was er dus wel een dikke winst van 15-3. En ondanks dat de standen niet worden bijgehouden, weet je zeker dat als je alles wint je KAMPIOEN bent! Nu gaan we ons opmaken voor het binnen seizoen, wat weer wat zwaarder zal worden met andere tegenstanders, aldus een trotse coach Tim.

De F1 had het wat zwaarder tegen het sterke Nieuwe Niedorp F1. Helaas werd deze wedstrijd ruim verloren, toch zaten hier wel weer leermomenten in die we meenemen naar binnen.
Als laatste de DB1. Ze mochten tegen de Spartanen B1. Ze staan eerste en zouden sowieso kampioen worden, dus het zou een zware pot worden. De dames geïnstrueerd dat ze niet meer zo lief moeten spelen (wel volgens de regels uiteraard) en de tegenpartij stevig aan moesten pakken. Hier werd goed gehoor aan gegeven. De Spartanen hadden moeite om door de verdediging te komen doordat er goed uitgestapt werd en goed verdedigd. DWOW DB1 had vandaag een abonnement op de paal, waardoor de ballen er niet in wilden. Helaas wisten we dat we niet zouden winnen, maar de hoofden waren opgeheven en als trotse meiden en coach hebben we dit buiten seizoen afgesloten. Eindstand 6-21.”vertelt Bart Vossen.
Laat meer zien
Back to top button