Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW trekt aan het kortste eind tegen VVW

WIERINGERWERF – In een wedstrijd waar DWOW bij winst naar de vierde plek zou springen zat het er helaas niet in. Er werd thuis verloren met 1-2. Met de rust stond DWOW al met 0-2 achter. In de tweede helft kwamen de Wieringerwervers middels een benutte, terechte, penalty door Martijn van Oers na een op hem gemaakte charge terug tot 1-2. Daarbij bleef het, mede doordat de keeper van VVW op een fraaie manier een schot op doel net onder de lat onschadelijk wist te maken.

Trainer Jeroen Bommels had een hardwerkend DWOW aan het werk gezien, de scherpte ontbrak echter op de beslissende momenten. Bommels: “zeker weet je het nooit maar, 2 wedstrijden in 3 dagen (DWOW speelde zaterdag nog VVW van de mat) was misschien iets te veel van het goede. Er valt ons team echter niks te verwijten, ze hebben als leeuwen gestreden. De eerste helft was van onze kant wat mat, na omzettingen in de tweede helft kwamen er wel wat mogelijkheden. Met dit verlies schieten we uiteraard niks op. We hoeven sowieso al niet naar beneden te kijken, maar als iedereen fris en fruitig is dan moeten we gewoon top 3 spelen. Het is helaas zoals het is. Volgende week spelen we uit tegen de koploper Westfriezen. Ik weet zeker dat onze spelers ambitieus en strijdvaardig genoeg zijn om voor een goed resultaat te gaan”.