Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW ten onder tegen koploper, Flevo heeft goede generale en CVW kan sterke serie niet voortzetten

HOORN – DWOW had vandaag Flevo een beetje kunnen helpen door koploper Always Forward pootje te lichten. Het zat er echter niet in. De 1-0 voor de Horinezen viel in de 13e minuut. De vlagger constateerde buitenspel, de leidsman besloot echter anders. Er waren in de eerste helft wel kansen voor DWOW, scoren lukte echter niet. Een penalty voor Martijn van Oers, nadat hij zelf door de keeper onderuit werd gehaald, werd jammerlijk gemist. In de tweede helft kwam Always Forward op 0-2 uit een kopgoal. Dat het nog 0-3 werd was slechts interessant voor de statistieken.

De DWOW-dames haalden 3 punten op in Nootdorp door met 1-6 te winnen van RKDEO.

Deze slideshow vereist JavaScript.

’t ZAND – Flevo kan met een goed gevoel uitkijken naar de wedstrijd volgende week thuis tegen koploper Always Forward. De MIddenmeerders wonnen met 1-4 van Geel-Zwart in ’t Zand. In de eerste helft draaide de machine nog wat stroef. Er werd met 0-1 gerust door een goal van spits Mike Zomerdijk. In de tweede helft, de 51e minuut, produceerde Geel-Zwart brutaal de gelijkmaker, 1-1. Verder liet Flevo het niet komen. Sonny Blok en wederom Mike Zomerdijk zorgden voor de 1-3 waarna ook broer Kelvin Zomerdijk een doelpunt meepakte en de eindstand op 1-4 afrondde. Een mooie tweede plaats in de ranglijst tot gevolg en Mike Zomerdijk als topscoorder in deze klasse. Een prachtige affiche voor komend weekend in Middenmeer.

EGMOND BINNEN – Zaterdag vonden de heren van CVW hun Waterloo in Egmond Binnen. Na drie gewonnen partijen op rij werd dit keer met 3-0 verloren. De dames van CVW verloren nipt van Beemster. In Slootdorp werd het 1-2.