Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW speelt zich veilig, kampioen Flevo laat kaas van het brood eten en CVW in mineur

BOVENKARSPEL – DWOW heeft een keurige 0-3 overwinning behaald tegen KGB en heeft zich daarmee definitief verzekerd van handhaving in de derde klasse. In de eerste helft scoorde Jim van Maurik bij de tweede paal na goed voorbereidend werk van Chris Kemmeren. Sylvan Schipper maakte de 0-2 met een fraaie krul in de verre hoek. In de tweede helft bleef DWOW de bovenliggende partij. Er kwam nog een doelpunt bij: Lars de Vries mikte met zijn linker de bal in de verre hoek, ruim buiten bereik van de KGB-keeper.

Deze slideshow vereist JavaScript.

WIERINGERWERF – De dames van DWOW pakten thuis een punt tegen Hillegom en speelden 2-2. In de eerste helft scoorden Daphne Schipper en Rosanne Kok. In de tweede helft maakte Hillegom gelijk.

SCHAGERBRUG – Kampioen Flevo moest vandaag naar Schagerbrug waar tegenstander Vesdo op het menu stond. De Middenmeerders verslikten zich echter opzichtig in de nummer 7 van deze poule. Flevo vertrok in een
opperbeste stemming, met Partybus, uit Middenmeer. De tegenstander had echter weinig zin om onderdeel van de felicitatie-commissie van Flevo te worden. Ondanks een aantal grote kansen wist Flevo slechts 1 keer te scoren
(Freek Vrenegoor). Omdat Vesdo in de slotfase zijn tweede goal produceerde verloor Flevo voor het eerst in deze voetbaljaargang. Het zal een feestelijke terugreis met aansluitende Kampioen-Afterparty niet in de weg hebben gestaan.

SLOOTDORP – De heren van CVW kregen zaterdag voetballes van Kolping Boys uit Alkmaar. De Slootdorpers verloren thuis met maar liefst 1-7. De CVW-dames deelden in de mineur, er werd met 0-4 verloren van het bezoekende DTS uit Oudkarspel