Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW pakt punt, Flevo en CVW verliezen

AVENHORN – In Avenhorn haalde DWOW een punt op tegen RKEDO. IN de eerste helft wist RKEDO te scoren. Het bleek een buitenspeldoelpunt die ook als zodanig door de scheidsrechter werd beoordeeld. Na balverlies van DWOW kon een speler van de tegenstander uitbreken en alsnog de 1-0 aantekenen. In de tweede helft kon een bij vlagen slordig spelend DWOW de gelijkmaker scoren. Via Joey Noor en Yoran Kluvers kon Martijn van Oers in de verre hoek scoren. In de laatste minuut had DWOW de drie punten binnen handbereik. Een toegekende vrije trap kon helaas door Tom Bink niet worden gepromoveerd tot een doelpunt waardoor de eindstand 1-1 bleef. De DWOW-dames gingen in Medemblik met 7-3 onderuit.

WERVERSHOOF – Flevo verloor dit weekend met 4-1. In Wervershoof bleek dat thuisclub VVW vooral effectiever met de kansen omging. Iets wat juist normaal gesproken een Flevo-kwaliteit is. Mike Zomerdijk zorgde voor het enige Flevo doelpunt.

ZAANDAM – In een doelpuntrijke wedstrijd heeft CVW helaas aan het kortste eind getrokken afgelopen zaterdag, In Zaandam werd nipt verloren met 5-4.In Slootdorp zullen ze niet rouwig zijn dat de winterstop is begonnen. Met drie punten uit 10 wedstrijden wordt de eerste seizoenshelft zeer mager afgesloten.