Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW over de knie bij Grasshoppers, Flevo verliest uit thuiswedstrijd tegen Assendelft

HOOGWOUD – DWOW bevindt zich na een zware 1-5 nederlaag uit tegen Grasshoppers in de onderste regionen van de 3e klasse. Al na 2 minuten werd er gescoord door de tegenstander via een penalty na hands. De voorsprong liep al in de eerste helft op naar 4-0. DWOW had daar weinig tegen in te brengen. De paar kansjes die het kreeg waren niet aan de voorwaartsen besteed. In de tweede helft kwam DWOW beter op gang. Bauke Brandsma scoorde de 4-1. Zou het dan toch? Helaas volgde al snel de 5-1 waardoor het laatste sprankje hoop op een resultaat vervloog. (foto: A-Producties)

ASSENDELFT – Flevo speelde vandaag een thuiswedstrijd, in Assendelft. Doordat het eigen veld werd afgekeurd door de vele regen van de afgelopen weken werd besloten om de wedstrijd in Assendelft te spelen. Flevo kwam nog wel op voorsprong door Freek Vrenegoor maar incasseerde nog in de eerste helft 3 tegengoals. In de tweede helft kwamen de Middenmeerders nog terug tot 2-3 via een treffer van Sydney Schaafstra maar in de slotfase maakte Assendelft aan alle onzekerheid een eind door de 2-4 te produceren. Door het verlies springt Assendelft over Flevo heen en zakt de promovendus naar de 13e plek op de ranglijst.

CVW speelde niet omdat het veld bij tegenstander Jisp niet bespeelbaar was.