Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW onderuit tegen Allways Forward, Flevo erkent meerdere bij KFC, VW Wieringermeer veegt de vloer aan met De Kennemers

WIERINGERWERF – Er stond een zwaar weekend voor DWOW op het programma. Allways Forward zet altijd een elftal met snelle en behendige spelers en staat daarmee te boek als een lastige tegenstander. De eerste keeper van DWOW was dit weekend afwezig. Siem van Oers verving zijn college onder de lat en deed dat met verve. Spijtig was dat hij in de loop van de eerste helft geblesseerd raakte aan zijn knie. Desondanks bleef hij staan, maar het beïnvloedde wel zijn spel. DWOW verloor de wedstrijd met 3-0, maar kunnen terugkijken op een goede wedstrijd waarbij goed werd gevoetbald. De tweede helft kon het publiek genieten van een aantal goede combinaties.

Deze slideshow vereist JavaScript.

MIDDENMEER – Voor de wedstrijd van vandaag stond Flevo op de 5e plek in de tweede klasse en daarmee 7 punten los op de plekken voor nacompetitie tegen degradatie. Vandaag speelden de  mannen uit Middenmeer een uitwedstrijd tegen KFC die een plek hoger op ranglijst staan. Thuis won Flevo eerder dit seizoen met 3-1. KFC staat bekend als een goed en sterk team, dus moest Flevo zijn beste spel op het veld leggen. Het werd een moeilijke en zware middag die resulteerde in 6-0 overwinning voor de Kooger Football Club(KFC) uit Koog aan de Zaan.

SLOOTDORP – In Slootdorp kan men terugkijken op een mooi weekend. Tussen de buien door scheen en zaterdag een lekker zonnetje op sportpark de Belboei. Voor dit weekend stond er een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter De Kennemers op het programma. Op papier dus een makkelijke wedstrijd voor de Slootdorpers. En dat bleek ook. Het was Thijs Boersma die al  in de zesde minuut de score opende. En daar bleef het niet bij. De keeper van De Kennemers moest elf keer de bal uit het net halen. Thijs Boersma scoorde in de 6e, 53e en 75e minuut, Sander Veenstra inde 14e minuut, Justin Voorsluijs vond de touwen in de 42e minuut (3 minuten later verdween hij ook met een gele kaart in de boeken), Kevin Bruin was verantwoordelijk voor de 5-0 (67e minuut) en de 9-0 (76e minuut), Arthur van Bunderen zette de 6-0 in de 73e minuut op de borden en Jesper Homan was eveneens verantwoordelijk voor drie doelpunten in de 74e , 77e en 90e minuut. Kortom een mooi weekend waar lekker aan het doelsaldo kon worden gewerkt.