Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW loopt tegen fors verlies aan, Flevo houdt de punten in Middenmeer en CVW weet weer wat winnen is

WIERINGERWERF – DWOW startte helemaal zo slecht nog niet vandaag. De ene na de andere aanval golfde richting het doel van tegenstander Dynamo. Door pech en miscommunicatie werd er echter niet gescoord door de Wieringerwervers. De paar keren dat Dynamo eruit kwam bleek dit team echter levensgevaarlijk. Twee messcherpe doelpunten waren het gevolg. Tegen de rust moest de trainer van DWOW al het e.e.a. omzetten in verband met blessures. In de tweede helft bleef het geplaagde DWOW voetballend en qua inzet zeker overeind. De Dynamo-keeper had echter een prima dag en gunde de thuisploeg geen enkel doelpunt. Wel scoorden de bezoekers nog 3 x waardoor de einduitslag 0-5 werd.

Deze slideshow vereist JavaScript.

MIDDENMEER – Flevo boekte met kunst- en vliegwerk een zeer welkome overwinning op het sterke RKEDO. In de eerste helft kwam Flevo met 0-1 achter. Toch werd er met 2-1 gerust door doelpunten van Mauro Wolters en Mike Zomerdijk. In de tweede helft was RKEDO duidelijk de bovenliggende partij. Het wachten was op de gelijkmaker van de bezoekers uit Ursem. Die kwam er niet mede door een uitblinkende keeper Mike Harms. Hij hield met een aantal fraaie reddingen Flevo aan de juiste kant van de score. De drie punten zorgden ervoor dat Flevo (nummer 6) in de rangschikking nipt DWOW (nummer 7) passeert. Altijd meegenomen met het oog op de derby van komende zondag!

SLOOTDORP – CVW heeft de laatste reddingsboei met het oog op lijfsbehoud met beide handen aangegrepen. Tegen DTS werden zowaar weer eens drie punten gepakt waardoor de Slootdorpers hun puntentotaal verdubbeld zagen. Uitslag in Slootdorp 2-0