Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW JO10-1 – ZVC ‘22 JO10-1

WIERINGERWERF – Vroeg in de ochtend worden alle jongens weer verwacht. In de kleedkamer blije maar
gespannen gezichten, hoe gaat de tegenstander vandaag spelen en hoe goed zijn ze!

Het is duidelijk dat ZVC ’22 en DWOW aan elkaar zijn gewaagd gezien het scoreverloop. Het veldspel laat echter wat anders zien. DWOW is de voetballende ploeg en zoekt naar oplossingen over de grond. De driehoekjes worden gezocht via het middenveld, helaas wordt er voor het doel te weinig mee gedaan. In de eerste helft zijn er meerdere doelpogingen welke niet leiden tot een goal. CondiFoneel staat DWOW er goed op, tegen het einde van de eerste helft maakt Jurre een knappe onderschepping en past de bal op Duuk. Duuk gaat goed het duel aan en schiet knap raak in de verre hoek, de ban is gebroken!

In de tweede helft valt er snel een tegentreffer, welke de inleiding is tot een spannende tweede helft. Pas tegen het einde van de tweede helft zijn zowel Fedde als Natan klaar met de spanning. Met 3 assists perfect op maat, in 3 minuten Fjd, stelt Fedde zijn maatje voorin (Natan) in staat om 3 goals te maken. DWOW loopt in korte Fjd uit naar een 4-1 voorsprong. Aan het einde van de wedstrijd maakt ZVC ’22 nog de 4-2, dit is er eentje voor de boeken. DWOW JO10-1 sluit ook de derde wedstrijd winnend af. Gefeliciteerd en knap gedaan jongens!