Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW JO10-1 zet fraaie reeks op het veld voort!

WIERINGERWERF – De zaalperiode is geëindigd met twee teleurstellende finalewedstrijden. In beide
wedstrijden was VIOS-W te sterk voor het team van DWOW. Er werd hard gestreden maar het was duidelijk dat het er niet in zat vandaag! Nadat DWOW met overmacht de poule fase op de 1e plaats had afgesloten waren beide finalewedstrijden voor VIOS-W. Felicitaties aan het team van VIOS-W.

DWOW JO10-1 – De Zouaven JO10-1
De tweede veldwedstrijd in de 3de periode Hoofdklasse, vandaag staat de thuiswedstrijd tegen Zouaven op de planning. Na een goede warming up zijn de mannen er klaar voor. Direct na de aftrap is het duidelijk dat Zouaven niet is gekomen om de punten zo maar uit handen te geven. De intentie van beide teams is duidelijk balbezit en hoog druk zetten. Dit leidde tot een interessant voetbal “gevecht” met veel inzet van beide kanten.

DWOW pakt na een paar minuten voetballen al snel de voorsprong. Na een onderschepping van Fedde wordt de bal naar de andere kant van het veld gebracht en schiet Natan deze knap in. Qua veldspel is DWOW de betere ploeg, maar het team van Zouaven geeft zich niet gewonnen en compenseert dit met inzet en felle duels. Het is mooi om te zien dat zelfs op de leeMijd van 9 jaar al veel focus ligt op het willen winnen van de duels.

De teams gaan rusten met een stand van 1-0. Na rust pakt DWOW het snel op en na een goede beweging scoort Fedde de 2-0. De 2-0 voorsprong blijft een tijdje op het bord staan terwijl de teams verder gaan in het voetbalgevecht. Verdedigend staat DWOW goed en samen met keeper Luuk stralen ze rust uit. Skye maakt een paar goede onderscheppingen en Thije zoekt zoals gewoonlijk knap de voetballende oplossing.

Richting het einde van de wedstrijd wordt de bal naar links gebracht, met een acHe langs de zijkant brengt Fedde de bal voor op Duuk die hem hard raak schiet. Na de 3-0 neemt DWOW een stapje terug en maakt Zouaven de 3-1. Szymon brengt aan het einde nog even orde op zaken na een steekbal van Fedde. Einduitslag 4-1, een goede en fanatieke wedstrijd van beide kanten!

Laat meer zien
Back to top button