Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW herstelt zich met overwinning tegen VVS ’46, Flevo buigt voor koploper en CVW verliest nipt

WIERINGERWERF – DWOW was vandaag vanaf het begin dreigend. Binnen 5 minuten hadden Chris Kemmeren en Niek Sijm grote mogelijkheden om de score te openen. Het bleef voor hen bij mogelijkheden. De verdediging van DWOW was bij de les en maakte tegenaanvallen van de Spanbroekers onschadelijk. In de tweede helft kon Yoran Kluvers de ban breken, 0-1 voor een prima acterend DWOW. Een volgend doelpunt van Kemmeren werd afgekeurd. Via een afstandsschot kon Andrew Vermaas de 0-2 aantekenen. De VVS-keeper kon er alleen maar naar kijken. Een eigen doelpunt van VVS, met hierin wederom een aandeel voor Kemmeren leidde tot een prima 0-3 overwinning. DWOW blijft zodoende 2e in de ranglijst en volgt koploper Always Forward op 2 punten. De DWOW-dames speelden met 0-0 gelijk tegen KFC in Koog aan de Zaan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

MIDDENMEER – Flevo heeft in Hoorn met 0-3 verloren van Always Forward. Verliezen van de koploper is geen schande. Het is echter alweer lang geleden dat Flevo doelpuntloos bleef. Volgende week komt VVS ’46 op bezoek in Middenmeer.

SLOOTDORP – CVW is zaterdag met een 3-2 verlies uit Krommenie tegen de plaatselijk FC naar Slootdorp teruggekeerd. Niet het resultaat waarmee de Slootdorpers op hoopten en zo blijft CVW in de hoek waar de klappen vallen. De CVW-dames liepen in Oudkarspel tegen een 0-3 verlies aan tegen DTS.

WIERINGERWERF – Vrijdagavond pakten de dames van DWOW in de Zuiderzeehal een punt tegen het hoger geklasseerde Den Haag. Niet slecht voor de polderse debutant in de eredivisieklasse. Vrijdag 2 december spelen de Wieringerwerfsen in Den Helder tegen de nummer laatst Zeemacht.