HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

DWOW Handbal speelde vol programma afgelopen weekend

WIERINGERWERF – De dames B speelden tussen de regendruppels door tegen Meteoor B1. Dat resulteerde in een mooie ruststand van 1-5. De verdediging stond als een huis met een 6-0 opstelling en Alyshia keepte de tweede lijnschoten met gemak uit het doel. De tweede helft lieten de dames zich eerst even uit het veld slaan door de voorsprong van de eerste helft. Met als resultaat 4 tegendoelpunten. Gelukkig hervond DWOW zich weer en met een mooie 5-11 winst wisten ze de wedstrijd af te sluiten.

De C1 had het zwaar tegen Victoria O met 2 kanonskogels en 2 personen op de cirkel stonden ze al snel 3-0 achter. Door keihard werken, een aanpassing in de verdediging en een paar geweldige stops van de keeper trokken ze al snel bij. In de laatste minuten scoorde Victoria O er nog een paar waardoor de eindstand 11-8 werd.
Helaas verloren maar een geweldige wedstrijd gespeeld als team.

De D1 had goede hoop op een overwinning, maar ondanks een groot overwicht konden ze de 0-2 voorsprong niet vasthouden en werd er tegen de verhouding in verloren met 3-2 tegen JHC D2.

DWOW F1 en F2 speelden een toernooi. Ze moesten 4 partijtjes spelen en ze gingen er vol voor. Met goed samenspel wonnen ze twee van de vier wedstrijden. Maar nog belangrijker dan de uitslagen was het plezier met elkaar. Ook de sfeer bij de F2 was goed. Het niveau is bij de F2 iets gelijker waardoor het wat harder werken was. Maar dat was voor de toeschouwers leuk om te zien. De F2 heeft twee keer gewonnen met 2 punten verschil en speelde één keer gelijk.