HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

DWOW-Handbal lekker bezig

WIERINGERWERF – “De F2 mocht een toernooitje bij JHC in Julianadorp. Wat hebben ze weer gespeeld die dames. In totaal 6 x gescoord. 1 potje verloren, 1 gelijk en 1 gewonnen. Ben super trots op ze, aldus coach Marloes.

De F1 speelde een lastige pot tegen KSV in Heerhugowaard. De meiden moesten even in de wedstrijd komen. In de tweede helft lieten ze meer zien wat ze konden. Er zat geen winst in, maar met een erg sportieve en ondanks een veel sterkere tegenstander was het een leuke wedstrijd. 17-1 verlies.
De dames E1 speelden tegen VZV E2. Het was een spannende en gelijkwaardige wedstrijd, vooral de eerste helft tot 4-3. Na de rust lieten de dames zich even verrassen door de felheid van de tegenstander, waardoor het uiteindelijk 8-4 voor VZV werd! Toch hebben de meiden hebben weer als vanouds gestreden!!
De dames en heer van de C1 wist voor de derde keer op rij te winnen, op zondagochtend vroeg mochten ze naar Hippolytushoef. Aangezien veel van de meiden elkaar kennen van school, is Tonegido-DWOW altijd een wedstrijd waar beide teams echt willen winnen.

Deze keer hebben ze gezorgd dat ze veel publiek mee hadden om aan te moedigen en dat hebben ze laten zien.
Na een slechte start met een 2-0 achterstand, waren de meiden ineens wakker en gingen ervoor. Door de mooie penalty’s van Maja en Indy en goed samenspel van het hele team  vlogen de doelpunten aan onze kant er ineens in met gemak. Keeper Marijn haalde de ene na de andere bal uit het doel en voorkwam dat onze voorsprong niet verloren ging.  Ook invaller Chelsey vanuit de D, die net een zwaar tentenkamp achter de rug had scoorde nog even. Eindscore 8-13 in het voordeel van DWOW.” laat Bart Vossen de redactie weten.