HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

DWOW Handbal kijkt terug op zwaar weekend

WIERINGERWERF – De E1 meiden vandaag een prachtige thuiswedstrijd gespeeld. Al wat meer gewend aan de afstand van het grote veld en vele kansen gecreëerd om een worp op het doel te maken. Ten opzichte van vorige week een hele nette uitslag van 2-6 en dat tegen meer ervaren E spelers.

De F1 heeft extra hard gewerkt. Ze hadden geen wissels dus moesten ze drie partijtjes volledig spelen op hun toernooitje in Schagen. Met één gelijk, één verloren en één gewonnen hebben ze mooie uitslagen neergezet.

De D1 heeft helaas met 6-13 verloren. Wel een hele goede eerste helft gespeeld. Maar ze waren in de afwerking  nog niet scherp genoeg. De tweede helft ging Hollandia T erg fel uit de startblokken, waardoor DWOW teveel (onnodige) fouten ging maken.

De C’s moesten weer tegen SEW. Daar hadden ze pasgeleden al tegen gespeeld en ze wisten dat het een zware pot zou worden. Waar normaal de verdediging als een huis staat was het nu wat meer chaotisch, daarentegen was de aanval vooral in de tweede helft dreigend. De kansen werden benut. Door vooral het harde werken  was de eindstand 11-17.

De B’s hadden ook een zware pot tegen VVW en verloren met 13-21.