HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

DWOW handbal in winning mood

WIERINGERWERF – “De C1 van DWOW had nog 2 wedstrijden die ingehaald moesten worden. De eerste was op donderdag 25 mei tegen Kleine Sluis DC2. Kleine sluis had het zwaar in onze poule, maar de ervaring was dat het een gelijkwaardige tegenstander voor ons was. Alhoewel er af en toe wat chaos was kon je zien dat de C1 van DWOW is gegroeid. De vorige wedstrijden gingen altijd gelijkwaardig op, nu is de wedstrijd netjes, sportief en vrij makkelijk gewonnen met 15-5.

Op dinsdag 30 mei mochten de dames en heer tegen DSO DC2. Een geduchte tegenstander waarvan we eerder al hadden verloren maar ook gewonnen. De gehele wedstrijd ging het gelijkwaardig op. Er stond een team dat elkaar hielp. Er werd niet gemopperd, maar gewoon lekker gehandbald. Na een zenuwslopend einde werd de wedstrijd in de laatste minuut gewonnen met 10-11, waardoor ze nu op een mooie 4e plaats staan. Dat moest natuurlijk gevierd worden, aldus de trotse coach Maaike.
Ook de D1 had een verplaatste wedstrijd. Zij mochten afgelopen woensdag tegen Tonegido D1, een echte streekderby op Wieringer grondgebied. Coach Linda moest het zonder coach Bart redden, maar Raymond was een goede vervanger.

De dames hadden een heerlijke en vooral ook sportieve pot gehandbald! Na een wat tragere start, 2-2, moest het eerste doelpunt even vallen! En daarna konden we los! Tussenstand 3-6. Prachtige goals en mooie wissels! Trots op de dames met een eindstand van 5-14!”, vertelt Bart Vossen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button