HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

DWOW Handbal: Hard gestreden, toch verloren

WIERINGERWERF – Zondag 5 december speelden zowel het D (11-12 jaar) als het B (15-16 jaar) team van Handbal D.W.O.W een wedstrijd in de Zuiderzeehal te Wieringerwerf.  Om half 10 was het aan het D team om het spits af te bijten tegen Schagen D2. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd en er werden over en weer mooie kansen gecreëerd maar ook sterk verdedigt. Uiteindelijk ging het net iets sterkere Schagen D2 naar huis met de winst. De eindstand 8 tegen 12.

Hierna was het de beurt aan het B team tegen Hollandia T DB1 uit Tuitjenhorn. D.W.O.W zette direct sterk de aanval in en wisten snel doel te treffen. Dit motiveerde de al sterke verdediging van Hollandia om een extra tandje bij te zetten en de vervolg aanvallen liepen hier dan ook op stuk. Helaas kon de verdediging van D.W.O.W het tempo in de aanvallen van Hollandia niet goed paraderen en wist Hollandia snel uit te lopen.

In de tweede helft doken de aanvalsters van D.W.O.W vol overgave op de verdediging van Hollandia en wisten ze zo nog een paar mooie strafworpen te krijgen en verzilveren. De wedstrijd werd afgefloten met een score van 13-29 in het voordeel van Hollandia.

Laat meer zien
Back to top button