HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

DWOW Handbal beleeft een mooi weekend

WIERINGERWERF – In een gezellige Zuiderzeehal, waar steeds meer supporters de weg weten te vinden, waren er het afgelopen weekend vier heerlijke wedstrijden te aanschouwen.

‘Als eerste speelde de E1. De dames hadden zichzelf weer gevonden ten opzichte van vorige week. Dit weekend speelde thuis tegen Quintes/VVW E1. Supermooie pot waar het hele team mooie dingen lieten zien! Bij de start moesten ze even inkomen maar herpakten ze zich en kwamen terug en gingen met 3-4 de rust in. 2e helft begon mooi totdat een van de dames door haar enkel ging waardoor ze allemaal een beetje overdonderd waren. Verder een pracht wedstrijd met als uitslag 5-7 voor de tegenpartij.
Vervolgens was het de beurt aan de dames D1. De meiden spelen al weken sterk, maar vergeten zich daarvoor te belonen. Maar vandaag erg goed gespeeld als team. Goed verdedigend, keepers uitstekend, prachtige aanvalsopbouw en mooie doelpunten. Een 11-8 overwinning tegen het sterke DSO. Er zit muziek in dit team.
Daarna spektakel bij de dames en heren C tegen de nummer 4, DSO. Gemotiveerd en met zelfvertrouwen gingen ze vandaag de wedstrijd in. Lange tijd ging het gelijk op. Er werden vele gaten gecreëerd en de verdediging stond weer als een huis. In de tweede helft beloonde ze zichzelf door de gecreëerde kansen ook te scoren. Daardoor werd het verschil gemaakt. Met een eindstand van 13-10 en 2 invalsters van de D hebben ze verdiend gewonnen. Een geweldige wedstrijd om naar te kijken.
Het slotstuk was voor de dames B die tegen Niedorp in actie mochten komen. De laatste keer was het 27-11 voor Niedorp. Dus we wisten dat ze sterk zouden zijn. Maar  vol goede moed de wedstrijd gestart wat een super resultaat en verbetering heeft opgeleverd. De tweede helft zelfs gelijk. De eindstand is uiteindelijk 20-27 geworden in het voordeel van Niedorp. De snelheid zat erin en de acties waren mooi. De coach is tevreden en heeft nu al zin in volgende week.’ vertelt een enthousiaste Bart Vossen.