Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW haalt uit tegen Hollandia T, Flevo zet ZAP aan de kant en CVW boekt mager gelijkspel

WIERINGERWERF – DWOW trof vandaag in Hollandia T een prima tegenstander om het chagrijn van de afgelopen weken van zich af te spelen. De 0-4 overwinning was een zwakke afspiegeling van de kracht- en kansenverhouding in Tuitjenhorn. Na goed voorbereidend van Rick Buisman en Chris Kemmeren scoorde Martijn van Oers de 0-1 nog in de eerste helft. In de 56e minuut kon Byarn Quinten de score verdubbelen via een prachtige vrije trap (zie filmpje).  Vlak hierna kreeg Kemmeren een grote kans. Zijn volley ging rakelings over het doel. 0-3 werd het door Joey Noor die vanuit een corner koppend het net vond. Het dichtst bij een doelpunt kwam Hollandia via een vrije trap. Deze kwam echter op de paal terecht. Kemmeren zorgde voor het slotakkoord door op aangeven van van Oers de bal in het al verlaten doel te krijgen, 0-4.

Deze slideshow vereist JavaScript.

MIDDENMEER – Ook ZAP heeft kennisgemaakt met de dadendrang van Flevo. Met 2-0 werd de tegenstander uit Breezand verslagen, de derde overwinning op rij voor de thuisploeg. Doelpunten aan Middenmeerse zijde: Sidney Schaafstra en Wout Huybregts.

SLOOTDORP – CVW heeft zaterdag in Purmerland niet weten te overtuigen. Het werd 2-2. Doelpunten waren er van Kevin de Bruin en Kevin de Bruin