Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW grijpt naast periodetitel, Flevo zet Geel-Zwart aan de kant en opmerkelijke invaller bij CVW

WIERINGERWERF – DWOW is in het zicht van de haven gestrand. Met een periodetitel binnen handbereik verloor het thuis jammerlijk van concurrent Always Forward. De 0-2 kwam toch behoorlijk aan bij de Wieringerwervers die een prima start van de competitie kenden. De Horinezen hebben door deze overwinning beslag gelegd op de 1e periode. De DWOW-dames schoten vandaag uit hun slof. Er werd thuis met 9-1 gewonnen van nummer laatst RKEDO.

Deze slideshow vereist JavaScript.

MIDDENMEER – Flevo boekte een “regelmatige” overwinning op mede-promovendus Geel-Zwart. In Middenmeer won het team van trainer Patrick de Vries met maar liefst 5-1 (ruststand 2-0). Met grote stappen naderen de Middenmeers de subtop.

Deze slideshow vereist JavaScript.

SLOOTDORP – Tijdens de thuiswedstrijd zaterdag van CVW tegen St. Adelbert is er een demonstrant het veld opgerend. Geen geel hesje of een politiek geëngageerd statement zo bleek bij navraag. Met een wit laken had een clubspeler van CVW een degradatiespook nagebootst. Een ludieke actie (zie filmpje van een trouwe CVW-supporter, dank hiervoor). Nog onduidelijk is of degradatie überhaupt mogelijk is. De actie hielp echter niet. Er werd weer verloren, dit keer met 1-3. Met 3 punten uit 7 wedstrijden houden de Slootdorpers slechts 2 teams onder zich. Volgende week wacht Sporting Krommenie, ook niet bepaald een hoogvlieger. Een overwinning zou zeer welkom zijn. De CVW-dames waren vrij.

Laat meer zien
Back to top button