Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW, Flevo en CVW noteren alle drie een verliesbeurt

WIERINGERWERF – DWOW verloor vandaag thuis van een veel beter Spartanen. Met de rust keken de Wieringerwervers al tegen een 0-3 achterstand aan. DWOW kwam eigenlijk niet aan voetballen toe. In de tweede helft ging het een stuk beter. Dit leidde slechts tot 1 tegentreffer. Uit een vrije trap kon Martijn van Oers via de paal de eretreffer maken. In de 94e minuut floot de scheids af toen twee spelers met de hoofden elkaar raakten.

MIDDENMEER – Flevo speelde zaterdag al haar wedstrijd, een derby. Uit tegen nummer laatst Medemblik kwamen de Middenmeerders van een koude kermis thuis. Met 2-0 werd verloren. Volgende week komt FC Uitgeest op bezoek.

SLOOTDORP – Bij CVW rommelt het al een tijdje. Nadat het contract met trainer Patrick van Bunderen in februari nog was verlengd scheidden nog geen week geleden alweer de wegen tussen trainer en de zaterdagvereniging. Het abrupte afscheid had niet het effect wat tot punten leidde. Thuis werd nipt verloren van nummer 2 Alcmaria Victrix. (1-2). Maker van het CVW-doelpunt: Thijs Boersma.