Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW en Flevo verliezen, CVW neemt drie punten mee naar Slootdorp

WIERINGERMEER – DWOW heeft vandaag in Anna Paulowna met 2-1 verloren van Kleine Sluis. Er werd door de tegenstander in het begin van de eerste helft flink druk gezet wat resulteerde is een 2-0 voorsprong. DWOW kon vlak voor rust iets onder de druk uitkomen en kon via Sylvan Schipper een tegentreffer noteren. De tweede helft werden de toeschouwers van zowel het thuis- als het uitpubliek niet verwend met het vertoonde spel. Joey Noor wist met een schot het latwerk nog te raken maar dichterbij een (verdiend) doelpunt kwamen de Wieringerwervers niet.

Flevo had zaterdagavond veel zin in de uitwedstrijd tegen Schagen United maar liep tegen een fors verlies aan. Het opende in de 8e minuut nog wel de score via Freek Vrenegoor maar hierna liep Schagen soepel naar een 4-1 overwinning toe. Rood was er in de 74e minuut voor Flevo-keeper Mike Harms, die hands maakte buiten het 16 meter gebied.

CVW boekte zaterdag een keurige overwinning in Zaandam tegen RCZ en staat nu derde op de ranglijst.