Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW en Flevo schieten uit slof. CVW pakt eerste punten

WIERINGERWERF – DWOW heeft vandaag thuis tegenstander KGB een fiks pak slag gegeven. Er werd gewonnen met maar liefst 8-0. Na 2 minuten lag de bal al in het KGB-netje. Yoran Kluvers kon koppend scoren uit een vrije trap. Chris Kemmeren verdubbelde de score middels een fraai afstandsschot. Na een foutieve pass kon Rick Buisman eenvoudig onderscheppen en Martijn van Oers de kans geven het derde DWOW-doelpunt te scoren. Byarn Quinten kon koppend de 4-0 aantekenen. De van een blessure herstelde Joey Noor maakte zijn eerste minuten en maakte van die gelegenheid gebruik om een prima voorzet te geven die met het hoofd verzilverd werd door Kluvers. Quinten (2x) en Rick Buisman zorgden voor de riante 8-0 einduitslag. Na de goede serie van de laatste weken staat DWOW op een verdienstelijke 2e plek. De wedstrijd van de DWOW-dames werd vandaag afgelast. Er werd wel officieel afscheid van een aantal speelsters die dit seizoen zijn gestopt (Larissa van Oers, Jeanine Boersma, Kelly Blok en Dieuwertje van Kampen ontvingen een mooi aandenken, zie foto).

Foto: De Meerpeen/Ton van Oers

MIDDENMEER – Flevo deed vandaag qua uitslag weinig onder voor streek- en poulegenoot DWOW. Thuis tegen laagvlieger Hauwert werden eindelijk weer de drie punten gepakt. Met 7-2 werden de gasten uit West-Friesland op deze regenachtige dag volledig afgedroogd. Doelpunten waren er voor: Mats Vrenegoor (2 X), Sydney Schaafstra (2 x), Freek Vrenegoor, Ties Hospers, Mike Zomderdijk,

SLOOTDORP – CVW mocht zaterdag aantreden tegen het eveneens puntloze RCZ uit Zaandam. De Slootdorpers wonnen met 4-2 en zijn af van de rode lantaarn. De CVW-dames, die nog wachten op de eerste punten waren, waren vrij dit weekend.

Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
Laat meer zien
Back to top button