Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW en Flevo lopen tegen forse nederlagen aan, CVW doet goede zaken

ENKHUIZEN – In de eerste helft kon DWOW goed meekomen in de uitwedstrijd tegen Enkhuizen. Het fortuin ontbrak echter in die fase. Enkhuizen kwam vlak voor rust met een fraaie volley vanaf de 16 meter op 1-0. Na rood voor de debuterende 16-jarige DWOW-keeper Siem van Oers in de 63e minuut en de (benutte) penalty die erop volgde werd het voor de Wieringerwervers een lastig verhaal. Het werd uiteindelijk 4-0. Volgende week krijgt DWOW een nieuwe kans om van de laatste plek te raken. Texel ’94 komt dan op bezoek en bij winst passeert DWOW deze directe concurrent op de ranglijst.

Deze slideshow vereist JavaScript.

HEILOO – Flevo is uit bij kampioenskandidaat HSV op zijn plaats gezet. De uitslag van 6-0 deed, hoewel enigszins geflatteerd, wel pijn. Een overwinning volgende week op Meervogels kan zalvend werken.

SLOOTDORP – CVW is aan een indrukwekkende serie bezig. Pumerland werd zaterdag in Slootdorp aan de zegekar gebonden, de 5e op rij. Met doelpunten van Thijs Boersma, Lars Gouwenberg, Lex Zeeman en Kevin de Bruin werd de overwinning veiliggesteld. Uitslag: 4-2.