Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW en CVW remiseren in openingswedstrijd Wieringen/Wieringermeercup

WIERINGERWERF – In het nieuw ontwikkelde toernooi voorafgaand aan de competitie en beker streden DWOW en CVW zaterdagavond om de winst in de eerste wedstrijd. In de beginfase van de eerst helft bleek CVW het wakkerst te zijn en namen de Slootdorpers brutaal een 1-3 voorsprong. DWOW kon deze achterstand nog voor de thee repareren waardoor er met een 3-3 stand kon worden gerust. In de beginfase van de tweede helft mocht CVW met 10 man verder na een gegeven rode kaart. Hiermee kantelde het spel, CVW kon vanaf dat moment een gelijkspel als maximaal resultaat zien. Toch kwamen de Slootdorpers er af en toe gevaarlijk uit middels de counter. DWOW, waar de nieuwe trainer al zijn spelers gedurende de wedstrijd in het veld had gezien, probeerde van alles maar er werd niet meer gescoord. Zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel waar het gros van de in grote getale opgekomen publiek  zich wel in kon vinden. Vanmiddag om 14.00 uur speelt Flevo thuis tegen Succes.