BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Donderdag 5 oktober Taxatie en Inkoop zilver en goud in Hotel Wieringermeer

WIERINGERWERF – Goud en Zilver Nederland houdt zich al bijna 10 jaar bezig met het recyclen van edelmetalen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van taxeren en toetsen van o.a. goud en zilver. Wilt u uw goud omzetten in geld, dan is dat nu het juiste moment, dit vanwege de hoge goudkoers.

Goud en Zilver Nederland koopt alle soorten gouden en/of zilveren sieraden, kettingen, armbanden, horloges, oorbellen, ringen, munten, baren, bestek, dentaal, industrieel, etc., ongeacht de conditie. Maar ook platina, palladium, rhodium, bloedkoraal sieraden en diamant.

De meeste klanten willen hun goud/edelmetaal omzetten in geld, vooral wat ze al jaren niet meer dragen of restanten van een erfenis waar alleen sieraden van zijn over gebleven die al jaren op zolder liggen en niks meer mee gedaan wordt. Wij begrijpen ook heel erg goed dat er een emotionele waarde kan zitten aan uw sieraden, wij zullen alle items/sieraden met respect behandelen.

Wij zullen u altijd een eerlijk prijs geven voor uw metalen/items/spullen zodat u met het geld kan doen. We zien u graag op onze taxatie dag. Goud en Zilver Nederland – Donderdag 5 oktober van 11.00 – 17.00 uur, Hotel Wieringermeer, Terpstraat 49 Wieringerwerf.

Laat meer zien
Back to top button