Lokaal nieuwsNieuws

Speeltuin Elzenhof is officieel geopend!

MIDDENMEER – Van een keukentafel idee naar een daadwerkelijke speeltuin die nog mooier is geworden dan ze durfden te hopen. Sharon en Grietje glimmen van trots over het behaalde resultaat. En terecht! Want trots mogen ze zijn.

“Vandaag hebben wij de speeltuin officieel geopend. Dit alles gezellig aangekleed met muziek, een springkussen voor de kinderen en een kopje koffie, thee  en voor de kinderen frisdrank. Het is bijzonder om te zien hoeveel zo’n project teweeg kan brengen op de buurt. Veel buurtbewoners die elkaar nog nooit hebben gesproken stonden gezellig met elkaar te praten en de ideëen voor een volgend buurtfeestje begonnen te bloeien.
Prachtig om te zien hoe een speeltuin kan verbinden.

Wij zijn ontzettend trots op wat wij hebben bereikt samen en zijn onwijs blij met alle hulp en steun die we van alle kanten hebben mogen ontvangen. ‘Dit hebben we even mooi samen gedaan hè’, staat er er op het bankje van de vernieuwde Speeltuin de Elzenhof vereeuwigd. We hebben een ontzettend gezellige middag gehad.” vertellen Sharon en Grietje enthousiast.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button